Varattiin liput heti kun mainostus alkoi mutta ei keretty samaan helsingin lähialueilta niinpä Turkuun varaus tehtiin.

Lokomo sali oli täpötäysi ja tunnelma huikee. Iso D aloitti ohjelman uransa alkuajoilta ja väliajan jälkeen tuli vain elämää kaudelta nuoremmilta artistelta ja omaa tuotantoa loppuhuipennus. Ihmetellä pitää miten Dannyn ääni kesti laulaa pitkä kolmen tunnin konserttin,

Pidettiin kovasti musikki tarjonnasta, hotelli oli varattu etukäteen, hotellilta ei olis ollut kuin kolme kilometriä kävellen mutta sadetta oli niin paljon ettei kävelylenkki kutsunut, palatessakin taksiliikenne pelasi hinosti autoa tuli jonossa ovelle ja päästiin nopeasti poistuun paikalta.

Sunnuntaina käytiin pojan lapsia katsomassa, kiva oli nähdä heitä halata ja syödä puurot, kuulla varsinkin juniorin suunnitelmia metsäkoulun suhteen, aikoo kouluttautua lisäksi metsäkoneen konepuolen. Tyttö käy isos koulutusta tuleville rippikoululeireille ensikeväälle.

Danny kertoi että kaikki konsertit ympäri suomen on loppuun myyty, meidän takana oli kaksi paikkaa tyhjänä mutta ei tarvita kuin yhden sairastuminen niin ei toinenkaan lähde.