Kasvislattikko.jpg

Totesi muru kun syötiin makaroonilaatikkoa.

Noin 4 d tummaa makaroonia, keitä.

Parsakaali ja kukkakaali, kevyt paistaminen lisää makua.

Iso sipuli ja neljä valkosipulia, kevyt paistaminen.

2,5 d kasviskermaa, juustoinen.

2.5 d peruskreemiä

1 d maitoa.

3 kanamunaa, kaalit päästää nestettä näin ei tule vetistä laatikkoa.

Suola, sitruuna ja mustapippuria.

Kaikki sekaisin ja uuniin, 180  meillä kiertoilma, 40 - 50 min, laitoin leivinpaperin päälle kun näytti että tummuu sitten lädin pihalle, tuoksu tulee ulos astisti, kirtoilman takia pidän liesituulettimen ykkösellä ja siksi tuoksut siirtyy suoraan ulos eikä jää minua yskittään sisällä.

 Tästä tuli meidän lemppari kasvisversio päivänä.

.