Tyttö oli tulossa hiihtolomalle mummullaan. Olin sopinut että tavataan Torronsuon Kiljamon parkissa, pappa, tyttö ja myös ystäväni kaupugista. Herään vatsa täysin sekaisin puolituntia pönttöseurustelua, apua kauhistus pitäisi lähteä autolla ajaan 80km. ensin imodiumia pysäyttään vatsan toiminta, onneksi auttoi että pystyin lähteä, voimat ei onneksi vielä kadonneet. Ystävää olin informoinut että minulla on vasta sekaisin ja nyt tuntuu ettei hänen olisi viisasta tulla mukaan jos tarttuvaa sorttia niin ei siirtäisi hänen tulevaa vakavaa leikkoa.

 

Torrolla%2019.2%20Ronjan%20kanssa.jpg

Hiihdettiin toronkylän puolelta lyhimmillään ladulle, komea Torronkylän iso kohtaamispaikka, ei tuo voi sanoa laavuksi niin järeän kokoinen tupa on.

 

Haippoon%20niitty.jpg

Hiihtomatkaa tuli n 3 km Haippoon niityn tulipaikalle ja takaisin. Keli loistava -8 astetta, kivikylän nakit paistettiin ja syötiin kahteen pekkaan lisäksi teetä ja keksiä.

Eilen tiistaina olinkin niin väsynyt etten jaksanut muuta kuin kävellä kilometrin kylätiellä ja lihamaroonilaatikon valmistaa, maanantain hiihto puolikuntoisena kostautui, mutta tytölle jäi kuitenkin kivaa hiihtoloma muistoa.

Pois ajeltiin Torrontietä Lunkaalle mistä 2 tielle, vanhaa Turku - HML tiepohjaa, kaunista lumisia peltoja taloja siellä täällä, olipa hieno tienpätkä.