MM - Lahti 2017     

   MM-%20Lahti%202017.jpg

1. 3. keskiviikkona oltiin Suomi poikia kannustamassa voittoon. Äänet käheiksi huudettiin, oli mahtama tunnelma kun suomalaiset hiihtää näkösälle, siitä alkaa huutomeri se vetää mukaan väkisinkin, Sami / Musti Jauhijärvi sain suurimmat huudot aikaan, mutta kylä Iivo Niskasen kulta kirvoitti suurimmat huudot mistä ei tahtonut loppua tulla.

Eväitä isoon reppuun, varhain lähtö kotoa ja oltiinkin lahdessa hyvissä asemissa paikotusta ajatellen, saimme nimittäin ensimäiseen korttelin penkorvenkadulle. Katukävelyä Kankkosen portille radan vartta lydyt suora.

Röllin talvimaa oli lapsille mutta hyvin menkin siellä viihdyttiin, varsinkin eväät käytiin syämässä isossa tiipiissä, pöydät tuolit ja lumen päällä matto, tila oli mukavan lämmin.

Mielestäni kaikki toimi loistavasti varsinkin lapsiperheitä ajatellen Röllin talvimassa, ladun varrella ja kaikkea kivaa virikettä lapsille.

Liput oli kallein menoerä, haluttiin pääkatsomoon, säästöä tuli omista eväistä, muru oli käynyt ostaan grillimakkaran kun minä menin varaan paikkoja.

Varalapasia oli paljon mutta ei kastunut omat, noi jääköön seinää korittaan.