Keskiviikkona on kuntosalipäivä minulla, nyt olikin paikalla 21 henkiöä. Numeroidut kohteet ja ohjaajan kellosta komennuksella 1,5min, sessio ja vaihto uuteen laitteeseen, tosin laitteita ei ole niin paljon mutta vetäjä on kekselijäs, isoa palloa ym kivaa lisänä niin hienosti menee tunti läpi. Tälläinen ei onnistuisi jollei olisi vetäjää komentamassa vaihtoja, lisäksi alku ja loppu veryttelyt tehokas hyvä liikuntatapahtuma.

Menin kauppakeskukseen, poikkesin syömään kiinailaiseen, siinä viereisessä pöydässä oli kolme nuorta kaksi tyttöä ja yksi poika. Pöydät on läheikkään ja väkisinkin kuulee mitä vieressä puhutaan, yksi tyttö puhkee lohduttomaan itkuun lukissaan viestejä puhelimesta ja tuntuu että tyttöä pidettään palvelijana ja kiitokseksi saa moitteita, kuulen siitä virinneen syyt ja keskustelun. Lähtiessäni uudelleen ruokaa hakeen minä sanoin tytölle "älä anna talloa itseäsi kynnysmatoksi tai saat itkeä monta kertaa lisää elämäsi aikana", sain kauniin valaistuneen hymyn häneltä ja ryhti oikeni selkeästi, samaa tukea oli nuoripari jo hänelle tarjonnut.

Lähtiessäni nostin peukkua ja hyvää päivään jatkoa. Liikkeen puolella huomasin nuorenparin, siellä minut huomioitiin ohimennessäni hymyllä, luulen että nämä kolme nuorta muistaa minut ja sen ettei kaikki mummut yrmi nuoria.