Juniorilta tuli viesti että haluaisi tulla meille viikolopuksi, meillehän sopii kun itse ehdotta että tilis. Äiti viestitteli meille, keksikää paljon töitä kun poika on intopinkona meitä tulossa auttamaan. Muru oli tätini hautajaisissa puhunut klapitöistä hänen kanssaan, (miesten kesken kait puhutaan töistäkin), hän vasta kun ihmettelin etten ainakaan minä ole kertonut että vieläkin on puusavotta kesken. Mummulle sopii aina vaikkei työtä olis jemmassa, kun vielä vapaehtoisesti tulee se lämmittää mummun syäntä.

Luulen että tyttö alkaa tahtomaan myös kun velipoika tulee, lapset on hauskoja ettei toinen vaan saa käydä enempi kertaa kuin toinen, sitä viestiä odotellessa.

Tanssiopiston joulujuhla Turussa 13.12 siellä nähdään pikaisesti, keväällä keksin että mennessäni väliajan jälkeen ylös istumaan niin sain istua tytön kanssa. Kevätjuhla olikin siitä erikoinen että olin ainoa tytön läheinen yleisön joukossa, se jää ainutkertaisena muistiini. Vanhemmilla oli yrittäjien juttu samaan aikaan ja toiset isovanhemmat oli myöskin jossain muualla.