Tytön kaveriksi mummulaan.

Perjantainan lähdettiin Selloon soppaileen, tarkoitus oli ostaa syksyyn ulkoiluhousut mutta lisäksi löytyi kukkamekko ja pikkupusero.Gglitteriin ja ninjaan vielä, sieltä löytyi korvista ja hiuslenkuroita ädillekin tulijaiseksi sekä tyttökaverille. Viimeksi vietiin ostokset autoon ja palattiin donitsikahvilaan herkutteleen. Illalla puolenyön aikaan murukin kotiutui väsyneenä kun oli ajanut leviltä asti pieniä taukoja pitäen kotiin. Tämä sadeputki mikä on ympäri suomea ollut ajoi hänet kotiin suunniteltua aikaisemmin.

 

Ronja%20Mummulla%20046.jpg

Lauantaina sateen jälkeen päästiin metsälenkille, tässä tutkitaan upottavaa karhunsammalta.

 

Ronja%20Mummulla%20052.jpg

Puoleen sääreen siihen uppoaa, monesti käydään katsomassa ja yritetään astua entisiin jalanreikiin. Meillä on ollut jalanreikiä siitä asti kun juniori oli 1,5v ja sanoin kato mummu, poika hyppii  vanhempien sägyllä ja hyppää nelinkontin pusilakana peitolle, siihen tuli jalkojen reijät. Uskokaa oli hauska leikki pienellä pojalla ja hoksaavaista että siitä jää reijät.

Ronja%20Mummulla%20055.jpg

Tyttö halisu kuvata jyrkänteen alla vasten aurinkoa, oli hienot heijasteet niin mummukin mielestä.

Lauantaina käytiin pimeiden kauppoja tapahtumassa, siellä oli lopuksi ilotulitus, murukin lähti mukaan kuljettajaksi ostoja tuli mukaan metrilakua 12 kpl niitä jäi kotiin viemiseksi sisaruksille. Sunnuntaina olinkin tytöllä kova nuha joten oltiin rauhallisesti että paranis nopeammin.