Sain juniorin mummulaan perjantaina yllättäen. Oli pojan kanssa puhetta kun kanttarelli aika on parhaillaan niin tulee mummun kanssa kerään talven varalle itselleen kanttarelia ja tortaina tuli soitto voinko tulla perjantaina johan mummu ilahtu hyvinkin soitosta.

Kerättiin vakipaikat lauantaina ja hyvin löytyikin, sitten hän sai siivota ne itse paistokuntoon sekä pussitus minigrippi pusseihin litteiksi.

Sunnuntaina tehtiin retki isän muistolle xxx metsiin. Juniori oli käynyt siellä pienempänä vaan ei muistanut tarkoin miten mentiin, se on kauna korvessa. Viimeiseksi poikettiin erämaajärvelle samaan paikkaan missä tapasi poikani käydä sieniretken jälkeen nuotiokahvit keittelemässä. Meillä ei nyt ollut kahvipannua mukana limupullot, juomaa helle päivänä eniten on vaille. Olin poikani kanssa samassa paikassa hänen viimeisenä kesänään sieniretkellä ja metsälammella samoin. Minä kävin uimassa mutta junioria ei kiinostanut.

Juniori 14v oli kotona saunamajurina ja vielä yhdessä mentiin saunaan, vihtaa rääkättiin kunnolla toistemme selät, sanoin että nyt saat harjoittaa mummun hakkausta, murukin vielä siihen jatkoksi hakattiin. Kyllä sauna on ihanaa metsäretkien jälkeen. Siis ei meillä oikeesti hakata se on vain sellainen meitin juttu sanoa leikillisesti.

Tänään jossain vaiheessa lähden viemään poikaa maskuun, sinne on pitkä matka 165 km suunta meiltä. Ylensä lapset kulkee bussilla mutta nyt on marjapensaan satoa ja sienet niin saatan juniorin kotiin asti.

Hienon kuvan lammelta otin mutta en osaa liittä kännykällä otettua kuvaa tänne ja piuhakin puuttu millä siirtää tietsikalle mistä liitos onnistuisi.