Rajamäen kirkkossa.

 

P1060894.jpg

Juhalat oli Nurmijärven vanhassa pappilassa, juhlat oli kaikin puolin onnistuneet ja ilmojen haltia jatkoi kaunista keliä nuorten juhlapäivään. Olimme nuorten rippijuhlassa missä oli kahden perheen kaksoset joten juhlittavia oli 3 tyttöä ja 1 poika. Nämä perheet on lasten syntymästä asti olleet ystäviä niin he päättivät pitää yhteisen juhlankin, kun muutenkin ovan paljon tekemisissä.

Hauska yllätys oli kun pappi ja kanttori tuli isosten kanssa laulamaan, kysyinkin monesko paikka tämä oli viides, vielä kahteen menevät. Nämä oli seurakunnan kanssa sovittu ettei he yllätä ketä vaan mutta vieraat ei tienneet heidän tulostaan.

Ruokailu oli pitopalvelusta, kylmä pöytä mutta erittäin hyvää lohta ja paistia ym lisukkeet, kakkukahvit vielä päälle nautittiin ja taas saatiin pikkusiskoani kiusoitella täyskäristä. Tyttö ollessaan 4v asti ja siitä pitkään, mummu sanoi aina ettei hän jaksa vaan syödään samasta, no siitähän jäi pienelle paha mieli ja ikuinen kakun nälkä.

Ennen kun lapseni ja rippilasten äiti ja veli olivat lapsosia niin täytekakku oli synttäreillä ja sitten lapset kirjoitti siskolleni millainen täyskäri oli ja miten hyvää se olikaan. Täskäristä on revitty huumoria aina joka juhlaan missä vain täyskäriä saadaan. Muuten näytti täytekakku kelpaavan tälläkin kertaa.