Tortaina kävin tytön tassiopiston esityksessä turussa. Tanssillisen juhlanäytöksen teemana oli musikaalit, jälleen kerran oli kaunista katsottavaa kahdeksi tunniksi. Nyt veny esitys puolella tunnilla kun joku oli saanut väliajalla sairauskohtauksen ja jouduttiin viemään ambulanssilla pois.

Toin tytön mummulaan tullessani, ensin piti pojankin tulla meille ja siksi oli yksin liikkeellä kun pakuun ei mahdu neljää. Toinen pappa tarvi lautapoikaa ja ohjelma muuttui ja lipput oli tilattu ensisuunitelman mukaan.

Mummulassa retkeiltiin rokokalliolla, sielä on järkyttävän korkeat jyrkänteet.

P1060659.jpg

Tuossa tapahtui retken haveri, tytön kamera putos kädestä ja liukuin alas. linssin suojat putos irti onneksi alenmpana oli sammalia myös kiven päällä. En saanut niitä aseteltua takaisn, kuvaus kyllä onnistuu vielä. Huomaa tytön katseen suunta siitä sai kuvaa miten korkat jyrkänteet siellä oli.

P1060657.jpg

ja taas kuva vaakatasossa, tuossa ei ollu edes kallion korkein kohta mutta jotain vartailua kun tyttö on mittatikkuna.

 

P1060651.jpg

Kota oli mutta makkarat paistettiin ulkotulilla, kun oli koluttu melkein kaikki luolat, järkyttävän suuria kiven lohkaireita toisiinsa kiilautuneena muodosti erillaisia luolastoja. Tänne on tultava pojan kanssa tulevalla viikonlopulla, täytyy kuvata erillaisia kuvia sitten jos korkeus jotenkiin näkyisi.