Innostuin kokeileen.

P1060422.jpg

Jauhelihaseoksen ohjeen otin pakkauksesta, lisäsin pinattia ja mausteet oman makuunii sopivaksi. Suolaa varovaisesti, ohjeissa on aina meille liikaa.

Tuohon tuli vielä päälle kermakreemijuusto kuorute, tomattimurskaa en käyttänyt se ei ole meidän makuun.

Putkien täyttö, jauhelihaseos pursotinpussiin, mielellään kertakäyttöinen. Isoimmasta holkista leikkasin kärjet pois, putki lasiin pystyyn ja seosta pursottaan, siitä vuokaan kreemijuustot päälle ja uuniin.

Älyttömän hyvää niin että unostui kuva kauniisti ruskottava pintaa, päättettiin kokeilla sienijauhelihaa seuraavalla kerralla.

Kotelon ohjeessa oli lusikoi seos putkiin mutta eihän sitä kenenkään hermo kestä ja telkusta olen nähnyt kun kokit käyttää pursotinpussi tekniikkaa.

Vielä yskää niin rankasti että on parempi tehdä tälläisiä kotona tapahtuvia näperryksiä, 8 pv kuuri menossa se kyllä yleensä auttaa lopulta, kuumetta ei ole koskaan yleensä.