Eilen laskiastiistaina olin hoitamassa näitä lähilapsosia. Laskiastiistai kun oli niin hangille lähdettiin, golfkentälle siellä on kivat mäet.

P1060382.jpg

 

P1060384.jpg

Hiukka oli kivaa laskea mäkiä, tyttö on käynyt voimistelussa jo monta vuotta niin hiihtokin näyttää käyvän mallikkaasti kun lihakset on kunnossa.

 

P1060386.jpg

Poika kaatui mutta nopsaan ylös ja lasku jatkui, hymyt oli herkässä. Kaakaot termarissa, pullat ja hiukan namia oli repussa. Tuuli oli eilen kylmä, kumparemaasto antoi katveen ja sen mukaan laskusuuntaa valittiin.

 

P1060393.jpg

Vihti Skiin pihalla on suuri jäinen lumivuori, siinä harrastettiin vuoren valloitusta, joku laskettelija poika siinä hännän huippuna myös kiipee. Monoilla tuonne kapuaminen olikin temppu.

 

P1060396.jpg

Palkintona pitkä vetokoira ajelu, poika sanoi että hän haluaa haskin. Kotona kerroin lasten isälle niin hän kertoi että pojan haskihaave on elänyt pitkään.

 

P1060397.jpg

Laskettelu rinteillä oli väkeä paljon, hisseillä ihan jonoksi asti. Me kuitenkin hiihdimme niin saimme olla yhdessä, makkaraakin oli repussa mutta skii ei tarjoa reppuväelle nuotiopaikkaa.