Perjantaina bussilla, suokailuun asti meni kunnes kysyi lämmitetäänkö sauna, hän tykkää saunomisesta, siispä me tytön kanssa mentiin sytytteleen saunaan valkeat. Pesät täysi ja pieni kävelylenkki talojen jouluvaloja katselemaan. Saunan jälkeen suunniteltiin seuraavan päivän ohjelmaa tai paremminkin selvitystä missä pääsee uimaan sateisena itsenäisyys päivänä, vaihtoehtoja oli vähän vain flamigon kylpylä oli auki, siispä sinne aamulla.

 Heti yhdeksän jälkeen lähdettin ajeen flamigoon ja muru lähti mökille puunsahaus hommiin, siellä oli yksi mänty nurin mikä piti mennä pätkimään. Onneksi lähdimme aamusta, jäätelöä nauttiessa sisääntuloaulassa nähtiin kun väkeä oli jonossa mustanaan.

Lumiräntä päivälle vesiliikunta olikin hyvä valinta. Hurja mitä liukumäkiä siellä on mummua pelotti, varsinkin regasvesiputki aivan pyörrytti, ei ne toisetkaan kesyjä olleet, huh huuuu. Allas-baariin ladattiin rahaa valmiiksi niin päästiin juomaan ja suolasta haukkaan. Tyttö huomasi sukellus leikki renkaan se on painava ja menee pohjaan, minä heitän ja tyttö sukeltaa sen, en tiedä renkaalle oikeaa niemeä mutta niitä löytyy uimahalleista.

Sunnuntaina ommeltiin barbille vaatteita vallan kolme tuntia, huh puseron hihoissa minulla paloi hihat, "meni hermo" tytön sanoilla kaupan tädille kun kysyi mitäs olette puuhannut. Ompelukone pienille osille on suhteettoman iso ja kagas joustotrikoota. Lopulta sanoin että nyt ulos tai tulee pää kipeäksi paljosta sisällä olosta, mentiin pienelle metsälenkille lähimetsän kallioille, märät lahkeet oli kun päästiin kotiin.

Pipareita kerettiin valmistaan, linnan juhlia katsellessa lögin kanssa naposteltiin, vain viikolopun riitti kun oli pieni ostotaikina.