Tyttö tuli meille mökille vierailulle, retkiä tehtiin sienien merkeissä tien yli lähimännikköön perjantaina ja sunnuntaina vietimme rentoa kuljeskelua melkun rannoilla, aurinkoa riitti mielinmäärin.

P1050965-normal.jpg

Isoja puunrunkoja pinnalla ja upoksissa.

 

Loch%20nessin%20hirvi%C3%B6%20Iso%20-%20

Lokc nesin hirviö tuli tytälle mielee tuosta, pää keikkuu laineiden tahdissa.

 

P1050958-normal.jpg

Kauniille päivälle riitti liikkujia monella tapaa, nuo kolme miestä on sillan ylityksessä.

 

P1050961-normal.jpg

 Viimeisellä oli sähköavusteinen pyörä, outo surina luontoon. Heräsi siitä ajatus, minullekin sama tapa helpottaa pyöräilyään.

 

P1050966-normal.jpg

Liikkuminen ei rajoittunut vain poluille, nuo tuolla vastarannalla menee pinnan alle iso - melkuttimen puolella sukelluskeskuksen portaikosta.

 

Lauantain%20retkell%C3%A4-normal.jpg

Litteitä kiviä lensi pitkin pintaa kauniina lukoina erinäinen määrä, kauneimpia tuli taskussa mökille. Meillä ei ole saunaa mökillä, vaan käymme riihisalossa saunassa a; 10/h, sauna aika oli meille tilattu 21 silloin oli jo pussi pimeetä mutta taskulamppu apuna oli seikkailu käydä uimassa kaartjärvessä.

Viikonloppu oli antoisa, lapsen innokkuutta oli mukava seurata ja elää hänen riemussaan mukana. Näyttäisi että tyttö olisi isän menetyksestä selvinnyt hyvin etenpäin, tyttö kertoi että hän tekee suruvihkoa Marin kanssa, henkilön ammattinimikettä en tiedä kun tyttö puhuu vain nimellä. Isästä puhutaan paljon ja onneksi isän kanssa hyviä muistoja on paljon, tiedän että kaikista isistä ei jää hyviä muistoja, niinkuin omani mutta niistä ei voi edes puhua lapselle.