Kesäloma kulutettiin loppuun isojärvellä yhden yön vaelluksella, kelit suosi yölämpötila +10, ei paha.

P1050979-normal.jpg

Polun varrella oli sarvikuono piilossa, tänne korpeen ei taida löytää sarven metsästäjät, eikä tuosta yhdestä paljon rikastu.

 

P1050980-normal.jpg

Tuonne mennään pitää vain kiertää lähes koko vahterlampi, mikä on kierellessä kun aurinko paistaa ja näkymät mitä parhaimmat.

 

P1050985-normal.jpg

Ei ketää vielä siispä alettiin kotisille tähän, kovat lankut nukkua, likisti sieltä ja tuolta, tuleville retkille pitää hankkia uudet pehmeät aluset.

 

 

P1050993-normal.jpg

Aamun näkymiä.

 

P1060004-normal.jpg

Kuorma on pakattu ja viimeiset katseet lammen maisemiin.

 

P1050997-normal.jpg

Minä tyydyn pieneen kantamukseen, kankut kovilla tuostakin määrästä ja kävelystä vaativassa maastossa.

Juhla-menuu. Norjanlohta kaksi palaa pakkasesta reppuun, se paistettiin ilman rasvaa. suolaa mausteena trangian paistinpannulla, onnistui hyvin.

Jälkkäri. Omenapiirakkan olin myös jäisenä lykännyt mukaan rinkan taskuun, maistui teen kanssa taivaalliselta. Jäisenä herkkä ruokaa on helppo kuljettaa mukana ja sulaa siihen hetkeen kun syödään.

Paluupäivän menuu. Kotona valmistettu kermapohjainen sienikeitto, maistui taivalliselta kuorejärven laavulla, kuvia en ottanut sieltä. Ruokailun päälle käytiin nukkumaan tunniksi, muru lankkupenkille minä patjalle maahan, aurinko lämmitti oli huoleton tyyni mieli. Ennen lähtöä kävin uimassa, en koskaan ole niin kahvin hajuisessa vedessä katautunut, sen haju jäi iholle, ei hyvä tunne.

Ohje : Ei koskaan saa kaataa kahvipannusta kahvinporoja rantavesiin vaikka ne sinne helpoiten solahtaa, samoin ei kaadeta ruuan jätöksiä katilasta veteen, vaan jonnekin puskan juurille, sinne ne maatuu eikä pilaa kirkkaita vesiä.