Minä olen ahkera keksiin itselleni ohjelmaa niin ettei kerkee päiväkausiin konelle käymään. Huomenna tulee lapset se on taasen vauhtia, hyvä kun mummu pysyy matkassa. Vietämme pikkujoilua ja  synttäreitä, pikkujoulu onkin meidän ainoa. Synttäreitä on vallan kaksin kerroin, meillä on kymmenen päivää väliä net pidetää tälläkertaa yhtäaikaa lapset on meidän juhavieraita.

 

P1050115-normal.jpg

Tänä aamuna olin niin virkku että hain lattialle sopivin välein kaikki kuntoilun apuvälineet ja pidin itselleni kuntopiirin, puuliedessä oli ollut jo valkea joten tuli hiukka hiki, mutta ei lämmin luita riko. Päiväkävely tietty vielä raittiin ilman takamiseksi.

Pallolla hitaasti kyykkyyn ja ylös 10 kertaa. Kahvakuula 4 kg pöyritys pään ympäri molemmat suunnat, tekee olkanivelille hyvää. Harmaat 3,5 kg koukkuja olkappätasalle eteen. Vihertävät 1,5 kg ranneliikettä 10 kert. Keppi pyöritystä ympäri molempiin suuntiin. Harmaa lätty kykkyä 10 kert, hitaasti se vavisuttaa mukavasti jalkoja. Vatsaliike samoin kymmenen toistoa, kaksi kierrosta riitti puoleen tuntiin suoritukseen.