Kolme viikkoa on kaulasta kilpirauhasenkohdalta korventanut, On otettu kokeita ultrattu kaulaa mutta ei mitään. Lääkäri kehoitti meneen kurkku, korva, nenälääkärille, niillä siellä on hyvät peilit millä näkee kurkunpään, äänikin sortuu niin oli syytä tutkia äänihuulten kunto.

Parivuotta sitten tehtiin nenärustoon aukot lyijykynän mentävä läpi poskiontelon puolelle, sieltä kautta näkee posken onteloihin hyvin, äh täynnä sitkeetä rä....ää no huuhtelu siihen autaa. Hih ne aukot autaa huuhtelun tekemisen ja vielä loput imuroida mikä ei suololiuoksen kanssa poistu, itsekin näin mitä siellä läpinäkyvässä letkussa meni. 3 päivän kuuri ja kortisoonit mitä kotona oli valmiiksi syödään loppuhoidoksi.

Lisä itsehoito lääkkeenä inkiväärin juurta raastena kuumaan veteen ja juodaan hunajan kanssa ja pullon vettä ja puhaltelua siihen yskähtelyt että lima tulee helpommin ylös henkitorvesta, nokkakannu käyttöön jokapäivä.

Nyt ihmettelen ettei oireet ollut poskilla kun vasta tällä viikolopulla vain kaulaa korventi, lääkäri kertoi että siellä myös tuntuu poskiontelotulehdus. Aina minulla on ensin kova nuha ja sitten posket joten nyt meni ihan väärin päin.