Tyypilliseksi suomailaiseksi autoiluksi paikasta A... Paukkaan B.... poiketen katsoon jos on pienellä kävelyllä tieltä toteutattavissa.

Sallasta ajoimme Hautajärvenluontotunan kautta, Käylän komeaa koskea kuvasin, Pieni tuumaustauko ja nokka kohti Taivalkosken Herkko hotellia. Hotelli on rauhallisella paikalla ja hiljaisuutta riitti. Siitä jatkoimme Puolangan suuntaa kautta paltamon, Nurmeksen ohi ja ruokailu Vuokatissa, taas autoon ja matka jatkuu Joensuuhun, sinne jäätiin yöksi. Hotelli Kimmelin, sielläkin sai hyvät unet. Minä olen kiertänyt yksin kävellen lenkin että jalkojen matkan aikainen turvotus laskee ja saapi unta paremmin.

Minä kannan isot kassit varsinkin nostan murulta ei nyt onnistu ollenkaan, välillä tahtoo jalat pettää siihen malliin notkahtaa.  Tästä aamulla matkaan lähdimme pienempää tietä ajaen ja osuimme Sulkavalle, yllättävän tiivis asukaskanta talojen perustella, lossi oli muistaakseni vesantasalmi mikä ylitettiin. 

Matkan kohteena oli Imatra ja siellä Imatran linna- hotelli. Hyvin kerittiin majoittuun syömään ennen kuin koski päästettiin voimalasta virtaamaan, illan päätteeksi kävin polskimassa elämäni pienimmässä spa - kylpylässä, ei siellä ollut meille suomalaisille tilaa uida, eräät kanssa matkailijat piti allasta vain itsellään. Kuvat tulee myöhemmin nyt keskityn aamiaiselle lähtöön.