on vienyt minua niin mennessään ettei konellee kerkiä ollenkaan ja kuuma tässä on istua lopulta tuskaine tila.

Pullamummi jo kommenteissa kyseli vointeja. Helteellä ei paljon viitsi isoja töitä tehdä tai suoritetaan pihalla ennen 12, kun puolen päivästä paistaa alapihalle aurinko niin ettei siellä jaksa liikkua lainkaan. Kuuden jälkeen taas voi pihalla kulkea pihatoimien merkeissä. Tästä kohta lähden niin menen peseen auton  kun vielä on aamun viileys, samalla ruskistuva nurmikko kalliolla saa vettä. Mitäs siitä vaikka vesi on auton likavettä, se ei mene varmasti kasvimalle vaan kyllä kaikki kerkiin imeytyyn käyttöön sitä ennen. 

Tälle viikolle on taas lapsi kiireet suunnitelmissa. Tänään kirkonkylän lasten kanssa illaksi ja suuntaamme varikkaan hiekkarannalle. Omat koululaiset tulee myös ja aikovat olla ainakin viikon jos mennään räyskälään. Siellä on oikein lomatunnelmaa, kirkkaita järviä useita jopa arpaa voi heittää mihin nyt mennään pulikoimaan. Vanhemmille olen luvannut ottaa heidät sille aikaa kun itse menevät motskari retkelle.

Kun vain taas selviin viikosta olenkin väsynyt, tänä kesänä olen väsynyt lasten kanssa hössöttämisestä. Kesäkuun vierailusta, ensin kaksi viikkoa lapsia, sitten olinkin niin väsynyt että eka juhannuspäivä meni nukkuen 6h ja vielä yön perään.

Vielä kuitenkin haluan mielelläni lasten kanssa olla ja pitää heitä täällä.