Laten kassa olen saanut viettä aikaa kahtenakin eri viikoloppuna. Ensin olivat molemmat, pojalle ostimme murun kanssa puokkiin uudet, sukset siteet monot sauvat pitopohjilla, poika innostui niin hiihdosta että pyysi päästä uudelleen meille tämän talven lumilla. Kotona oli katsottu kalenteria ja kahden viikon päähän sopi aikatuluihin tulo uudelleen.

Poika saapu onnikalla ja minä bussipysäkillä otin vastaan hänet, matka oli mennyt kivasti eväitä syöden ja musikkia kuullen, sopivasti hiihtoloman viikonloppuna. Sitten me hiihettiin ja hiihettiin, toi on meitin omaa kielenkäyttöä.

.P1040197-normal.jpg

Hän rakastaa laskea mäkeä ja tällä lenkillä salmessa oli monta alamäkeä kun ensin oli kavunnut ylös että on voi laske, niin muuten minäkin tykkään mäenlaskusta, jyrkemmissä joutuu hiukka auraan ennen kuin uskaltaa antaa mennä.

P1040198-normal.jpg

 Jyrkänteeltä on lykätty lunta koko talvi ja poika innostui kaivuuhommiin.

Perjaintaina pudoteltiin lumet katolta ja työnnetiin lisää lunta tuonne, silloin oli märkää mutta kyllä poika meidän aikuisten tahtia lykki lumikolaa. Lauantaina poika aloitti uuden urakan mistä kuva yllä, ei voi kuin ihmetellä 11v energiaa että jaksoi vielä hiihdon lisäksi kaivaa tuota onkaloa. Suorat reunan takaa ettei sorru päälle.

 

P1040201-normal.jpg

Alas päin jyrkänne ei koskaan ole niin jyrkän näköinen kuin luonnassa on, saman olen lapissa kuvatessa huomannut ei kuva kerro maiseman kauneutta samoin kuin livenä.