Joulun aika on kiireistä, mutta tässä juolun edellä viikoloppuna oli mahdollista saada meidän pikkutontut tänne.

Iltamäessä kalliot sai uudet muodot, saunaan sai oikein komentaa mutta kyllä vihta kelpas tytölle ja oli sillä miehet myös kurittanut itteään.

 

Aamulla jatkettiin mäkeä, alhaalla nuotio lämmössä käytiin lämmittelemässsä. Lisäksi lapset poltti pahvia omassa nuotiossaan ja lopuksi kuusen havuja niin että savu lemus vaatteissa mutta ei haittaa kun valvotusti oli hauskaa.

 

Pegerpolku pellolle oli kovassa käytössä, takanani muodostui hyppyri ojaan, sitä täytän mutta tällä kertaa oikein kaarettiin että osutaan pudotukseen.

 

Upea valoilmiö kurkisteli sunnuntaina.

Lapset palautettiin illalla äidille ja me väsyneenä vain kömmittiin suihkun kautta nukkuun vaikka piti vielä saunaa lämmittää. Lapsiviikonlopun jälkeen on kyllä melko kuitti kuin mankelin läpi vedetty. Olimme perjantaina forssan kautta ajaneet ensin iittalaan siellä isällä lauantai iltaa ja kuudeksi sunnutaina meille, muuten ei olis tarvinnut jokapaikassa käydä vain jäädä isille, mutta sunnuntai aamulla piti tyrkätä kinkku uuniin.

Loppu hyvi kaikki hyvin kinkku onnistui ja makutesti lapsilta hyvää hyvää, kinkku syötiin aattona orimattilassa ja oli edelleen yhtä hyvää kun makutestissä sunnuntaina.