Enempi mummu kiireitä, lapset oli täällä tälle kesälle jo kolmannen kerran, oli tohinaa jos minkälaista. Uimista eniten, klapien pinoomista ym. Pojasta 11v on suuri apu klapi hommissa.

Jotain vedenalla oli mikä säikäytti kädet pystyyn.

 

 

 

Lopulta kaikki meni ihan nurinpäin. Hauskoja leikkejä lapset kaksistaan keksii vedessä. Vedet on ollut niin kylmiä etten minä käynyt kuin pienen lenkin ja takaisin rannalle lukeen romania. Ei siellä muuten jaksa istua kolmea tuntia katselemassa kun lapset uiskentelee. Katson kellosta aikaa että saavat olla tarpeekseen vedessä vähintään kaksi tuntia, ketään muu ei kerkii heidän kanssa oleen niin kauan rannalla kuin mummu. Minä teen ruoka valmistelut sopivasti hollille että tulee nopeasti valmista kun nälkäisenä tullaan pois rannasta.

 

Nukuun molemmat menee omaan telttaan, tyttö vetäytyy päivälläkin lukeen tuohon harjatelttaan. Iltaaurinko tautalla antaa kivan tunnelman kuvaan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tää blogin pitäminen on mennyt aivan tylsäksi, kaikki seuraamani on siirtyneet toisaalle, en ole vielä kerinnyt perässä tuleen ja lukemaan. Mutta jos syksyn tullen kerkeisin minäkin mukaan tänne lukupiiriin.