Viikko on alkanut kiirellä, heti maanatina jorviin näyttämään selkää. Siinä kaikki hyvin luutuminen on edennyt odotetulla tavalla ja vielä tulee kutsu 6 kk päähän, lääkäri haluaa nähdä miten luudutus vaikuttaa ylempiin nikamiin, selässä on lievää koliosia 6 leikatusta nikamasta ylöspäin. Olin vääntänyt liikaa puutarhassa ja selkä kipeytyi, mutta onneksi olikin lihaskipua ei luustossa mikään mennyt vikaan.

Selän osalta kaikki rajoitukset pois, mutta järkeä saa käyttää miten voimalla vääntää puutarhassa.

Sairaalasta suoraan lapsia hoitaan kirkokylälle.  

Jalkaterapeutti tiistaina ja lisänä soittoja numeroihin missä vastaus aika on vain tunti. Piti ottaa numerot mukaan jalkaterapeutille, ne osui niin peräkkäin. Terveyskeskuksen pihalta löytyi sopiva varjoisa paikka soitella, olin sinne menossa sydänfilmiin kun yöllä oli kummallinen sydäntuntemus. Sydämmessä kaikki hyvin, vain rinta ranka on tosi herkällä, särkylääkettä ja venyttävää keppijumppaa hoidoksi. Ehkä ne puutarhan puurtamiset vaikutti ja säteilee sydämeen hermoratoja pitkin.

Tänään keskiviikkona taas lasten kanssa, nyt menään uimaan neidonkeitaaseen ja tytöltä tuli jo viesti "etten vain unohda ottaa uikkareita mukaan."

Loppuviikolle taas haen omat lapsoset tänne  ja sama uimahalli retki uudelleen, ehkä linnanmäkeä siellä kun ei ole vielä käyty.