Hyvää Vappupäivää.

 

Tiedossa olevat suunitelmat, launantaina Hämeenlinnassa hautajaiset, ne menee samalla kaavalla aina. Kotimatkalla käytiin huoltoasemalla noutopöydässä  syömässä.

Sunnuntai valkeni vielä normaalisti, mutta aamiaisen jälkeen tahti muuttui. Minä sain päivystää veskissä pitkän tovin, vatsa sekaisin hikeä pukkaa iho on kuin seula ja juurijajuuri jaksoi istua. Ei tiennyt olisko pitänyt päätä pöntössä vai istunut, no ämpäri sylissä istuin. Muru tuli metsätöistä ja kertoi kun tuli, että heillä oli ollut samasta syystä pois miehiä puolessa viikkoa, 3 - 4 pv on se itämisaika joten sopii tähän kohtaan.  Ei tarvii soittaa ruokapaikkaa valivali puhelua.

Ikävintä oli että että piti perua lasten tulo meille, illalla oli määrä hakea heidät vapun viettoon.  Myöhemmin kuulin kun soiteltiin lasten kanssa että heidän pikkusisko oli alkanut myös oksentaan. Kaikkineen taisi olla hyvä että peruuntui tulonsa, olis kuitenkin maattu kaikki vatsakivuissa nämä vapaapäivät.

Äitienpäivä viikonlopulle yritetään uudelleen lasten tänne tuloa, josko silloin onnistutaan oleen terveinä kaikki yhtä aikaa.