Olen käynyt kivunlievityksessä fysikaalishoitajalla. Käsittelyn jälkeen hän laittoi kriitisiin kohtiin tukiteipit, toimii loistavasti.

Koti läksynä liikkeitä joissa aktivoidaan kärkyttämällä laiskaa lihasta, komennus "aktivoi, aktivoi". No minähän innostuin kovin kokeileen komennusta. Nauraa saa, kävellään kanta varvas rullaavasti niin että pakarat saadaan liikkeelle ja samalla komennan aktivoi komennus sanalla vasenta pakaraani. En löytänyt liikettä pakaralle muuten kuin laittamalla kädet pakaran päälle. Hih sitten mentiin kaksi kilsaa pakaran komennus kävelyä ensin kädet pakaroilla ja loppu irti kun löyty liikettä. 

Toinen pitkän selkälihaksen liike on, seison suorana käsi hiukan etuviistoon toinen käsi vyötärön korkeudella vastapuolen selkälihaksen päällä. Liike sarja pientä viiden sentin edestakas liikettä ja huomaat ette selkälihaksessa tahatuu pientä liikettä. Tähän sarjaan myös komennus aktivoi, sama toiselle poulelle. Minulla on vasen pakara voimatomanpi kuin toinen ja siitä vastaavasti eripuolen selkälihas samoin laiskempi. Näitä olen harjoitellut nyt että tunnistan lihaksen enen leikkausta ja tiedän mistä pitää alkaa hakeen esille niitä likaksia jälkeen leikkuun.

Joka aamunen jumpparumba niin kyllä lähtee kulkemaan, alkuun teki kipua kun herätellään niitä nukuvia muutta kyllä se siitä petrautuu kun etsii ja löytää.