Minulla sattui jokin kämmä kirjoitelma karkasi pelkästään otsikolla ja Pullamummi kärppänä jo kyseleen, oliko mukava päivä.

 Oli oli hyvä käynti Lopella.

Menessä poikkesi Karkkilaan kauppaan ja samalla ajoin ohi kampaamon missä käyn, hienoa ulkona kyltti pääsee ilman ajan varausta. Minä sisälle kyseleen ja on heti palli vapaa luotto kampaajalle, siis pääsin käsittelyyn. Mökille mennessä vielä poikkesin tyrnimarja viljelmälle poimimaan kyseisiä marjoja, sade ajoi pois mutta sain sentään neljä litraa.

Mökillä olin lopulta ja sataa, sapuskaa massukkaan ja lukemaan, se on meillä suosikki harrastus mökillä liikunnan lisäksi. Nyt on uusintana menossa Anne Frankin nuoren tytön päiväkirja, nuorena joskus luin mutta hyvä on kerrata.

Illalla pääsin tekeen tien yli kankaalla puolentoista tunnin lenkin ja tatteja löytyi mukavasti, ja taas sade ajoi pois.

Aamulla lähdin uudelleen toisaalle metsään, nyt löytyi kanttarelleja, puolukkaa mutta hirvikärpäsiä niin että piti kaksin käsin riipiä pois poskilta. Sade ajoi taas pois, siispä lähdin kotiin.

~~~~~~~~~~~~~~

Mies latautui kotona perunan nostoon lauantaille, naapurissa ja tämän päivän pyöräilyn Helsiki Tour kisaan 140 km.

Olin kirjoittamassa tätä postausta niin tuli kiirus lähteä Velkolantien varteen yhteen hyvää ylämäkeen kirittään kilpaijiota. Silloin otsikko karkas ja minä lähdin kiitää.

Huomena palaan pyöräilyyn tarkemmin jos kuvat vain jotenkin ohi kiitävistä kilpailijoita onnistuu. Nyt varron omaa suosikkia kotiin valmiin aterin kanssa, mutta kestää tulla siellä on muitakin tullut omalla autolla.