Kävin tässä muutamana päivänä sienessä, ja yäk hirvikärpäsiä oli yhdellä kalliolla paljon. Tiesin että siellä on myös paljon kanttarelleja mutta tiedoss hirvikärpäsetkin, molempia kyllä löytyi oikein paljon.

Minulle oli uutta että hirvikärpänen yrittää kaivautua silmän sisäkulmaan, eikä sitten niin millään pois, pirskatti eten pahemmin sano. Neljä tuntia kävelin umpista metsää ja ooooh että olin väsynyt kun kotiin pääsin.

 Nyt taas toivuttu niin lähden huomen aamulla mökille, siellä Lopen metsissä on paljon lepposammat kankaat kukea sienessä. Menis vaikka roollaatturilla.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tänään kävin viimein Jorvissa magneetti kuvissa lantioselkää kuvannettiin. 12.9 kuulen kirurgilta tulokset, onko mahdollista leikkauksella autaa selän kiputiloja. Se yksi siellä on pullahtanut ulos 1,2mm linjastaan. Se ei sitten millään välillä sietäisi nukkuakaan seljällä. Ei siihen oikein auta kuin hetken särkylääke, kaikkea on kokeiltu mitä sydän ja vatsa kestää. Kuntoutusta, pilatesta, mutta kaikkea voin vain sen mukaan tehdä mikä puristustustila milloinkin vallitsee.

Kumma kyllä voin liikkua kun menee yli sen kipukynnyksen mikä ensin tulee, vasta jälkeen päin levossa tulee väliin sietämättömät kiristykset, puutumiset, tunnotomuus vasenpaan jalkaan. Sitten jääpussia kylmäpakettia kylkeen, tai uimahalliin uimista ja kylmäallasta viimeiseksi.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Booci parille.

Kuuleeko Lahti,  kait olet muistanut hoitaa selkääsi niin kun kuntoutuksessa ohjattiin. Kohta kylmät veet niin pääset jatkaan avantouintia.