Sain haasteen MK lta.

http://neliveto.vuodatus.net

 1. Lempiruoka: Mantelilohi uunissa, kolmenjuurton kerman kreemin kostukkeeksi. Viereinen vuoka porkkanaa, punajurta, palsternakka, öljyä, sipulia, valkosipulia, suola, mustapippuri. Käytän kahta kapeaa vuokaa mahtuvat rinnakkain uuniin.

2. Lempimakeinen. Sininen suklaa, kesällä ei tahdo päästä jäätelö kiskan ohi millään, olen itselleni antanut luvan ostaa kun en juo maitoa. Mutta vain kerta viikossa.

3. Lempiluettava. Lukenut olen paljon elämäni aikana, joskus jopa peiton alla etei mies häiriinny, hän kyllä heräs siihen kun patja hytky naurusta mukavissa kohtia. Uni ei tule ilman lukemista se on kuin tauti. Mieliin jäänein kirja on Joel Neil Yksin saarella, nimestä en ihan varma ole kirjoitettiinko noin.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä. Ompelikoneella ehdottomasti, nykyään eniten tyydyn kutomaan sukkia, lapasia, poikani lapsille. Minulta meni ompelemisen halut tyttäreni kuoleman jölkeen, niipä nyt teen mieluiten kaikkea kivaa, esim kukkamaiden hoito ja suunnita.

5. Lempielokuva. Voi elokuvia olen katsonut paljon, nurena aikuisena käytiin paljon elokuvateatterissa. Mutta vaikuttavin elokuva mikä on jäänyt mieleni on, Viulunsoittaja katolla, toinen Oliver, erityisesti musikki puhutelli viulunsoittajassa.

Lähetän haasteen etenpäin, en alkanut etsiin teidän blogista josko olisitte joskus jo vastaneet haasteeseen.  Kiirepakolaiselle ja Pampulalle.

http://kiirepakolinen.blogspot.com

http://roselhe.vuodatus.net

 

Mukaan haasteeseen voit lähteä kuka vaan kellä intoa riittää.