Tuommoinen hirvitys tuli meidän pellolle, näkyy hyvin ylöskin. Nyt pitäisi keksiä jotain reunoihin, ei tuo se niin kauniille näytä mutta hyvä korkeus työkennellä tulevaisuudessa jos selkä ei kestä taivutusia. Isot nauhukset on piilotus kasveja liittymän suuntaan, sireenit sivulla jonkin verran näkyvyyttä peittää varsinkin kun kasvu on jo hyvällä vauhdilla. Terva lankut tuli tueksi sisäpuolelle, päälle piti tulla mutta ei näyttänyt hyvältä.

Ehdotyksia voi antaa kommenteissa reunan naamiomiseen, nurmikko ei vielä kylvetty mutta kaikki aikanaan.

Istutin keskelle pionit ja reunoille angervot, kukkasten siirto piti tehdä pois myöhemmin tehtävälle imeytyskentälle. Lisäksi pellolle oli syytä heti istutaa jotain ennen kuin rikkaruohot sen valtaa, nyt oli melko puhdas viimevuotisten auringonkukkasten jälkeen.

 

Kuumasta hikisestä on hyvä päästä levähtään, urakka on jo lopetuksella kun tarvikkeet on kerätty kottarehin ylös kuljetusta varten. Levähdys paikan viritän joka kesä tuhon perenapegermään, vati käsien pesuun, pieni pyreä pöytä siihen radio ja juomamuki kivennäisvesi pullo pöydän jalan viereen varjoon, jakkara, hankinta listalla kirpparilta vanha tuoli.