Voi hitsi että oli maanantaina vitsit vähissä.

Oli kutsu sauraalaan RFA- hoitoon, se oli sellainen poskionteloiden laaserhoito. Ensin pintapuudute sieraimiin, sitten neulalla sieraimen kautta kumpaankin poskilonteloon syvä puudute. Odoteltiin ja kuumennus asetin sierameen vuorotellen, no tuntuu se että käsitellään mutta kipua oli vain puudutus piikistä.

Tunne nenässä oli kuin olisi pahemman kerran tintattu nenään, ylähampaat oli myös puutuneet.

Särkylääkkeen olin saanut jo enen toimenpidettä, jälkeen sain jääpalakuutit imeskeltäväksi että verisuonet supistuu eikä tule verta niin herkästi. Kotiin sain lähteä n, tunnin päästä, jäätelön vielä kanttiinista kävin syömässä, se helpottaa.

Puudute oli siihen hävinnyt kun kotiin pääsin samoin lääkkeen teho äkkiä lisää. Illan nautin kylmiä juomia, haaleaa teetä jäätelöä, kulta esitti että hänen nenä tuli pyhänä sen verran kipeeksi että tarvii jädee myös, no kyllä sai kerran pienen palan.

Illan ja yön aivastelin niistin niin että roskis on täysi verisiä nenäliinoja, vähän vain sain nukuttua joten jäin alas niin toinen edes sai unta.  Nyt vielä tulee eteen poskinteloiden saloojitus eli putket että ilma kiertää ja vältäisin useat poskiontelo tulehdukset vuoden aikana. Turvotuksen pitäisi poistua viiden päivän kuluessa.