Mäenlasku porukka on ollut yhdessä jo kouluajoista asti. Heillä on yhtenen Huvikumpu torppa yhden pojan kotitilan mailla minkä nuoret sai käyttöönsä kun tuli aika järkätä bileitä.

Siinä kylässä puhutiin että siellä myydään huumeita kun pääkallolippu on salossa. Lippu oli vanhan lakana kulma mihin oli maalattu pääkallo ja luut ristissä.

Minä tiedän ettei huhuissa ollut perää, meillä mieheni kanssa oli tapana poiketa torpassa ohimennen. He tottui että joku aikuinen kävi yllättäen paikalla, eikä näkynyt nurjia naamoja vaikka käytiin. Meihiin oli jo kyllä totuttu monien leirien ohjajina ja myöhemmin koulun diskon ym.

Olen siitäkin otettu kun minun luonani on käyty kääntymässä polttariporukalla ja ällön makuista boolia olen saanut maistaa. Vappu brunssille he on poikenneet luonani mennessään toverinsa maisteriksi valmistumis juhlaan ym, mukavaa.

Tyttäreni ylioppilas juhlat 1997 pidettiin myös siellä ja sukumme vanhemmat lausahti että tämähän on siisti paikka, nuoriso kunnosti torppaa pikku hiljaa ja teki kaivon mihin minäkin laitoin kaivorahaa.

Ylppäri juhlissa ei olisi arvannut että samalla porukalla tyttäreni jo kolmen vuoden päästä saatetaan hautaan. Nämä nuoret on pitäneet minut aina jollain lailla mukana mukana heidän elämässään.

Saanhan olla yhden parin lapsille vara mumma tässä lähellä asuville.