Meillä sai lumiset jyrkänttet kyyti. Lapsi lumikolaan ja työntö reunalta alas, hirveä mummu mutta kiljahtelut kertoi että oli kuitenkin hauskaa. Lumitunneleita kaivettiin koko lapio arsenaali oli käytössä, vielä hyvin tehoon mummun sana että välineet paikoilleen kun on käyttänyt.

Lauantaina lähdimme uimalaan, siellä olikin jo ystäväni H- täti riisumassa. Hypyt onnistui hyvin kun oli kaksi kannustamassa. Yllättävän hyvin onnistui vaikka ikäeroa oli paljon.  H - täti oli toiminut opettajana alkuolussa, huomasin ettei taito lapsiin ollut eläkevuosien aikana kadonnut.

Poika oli hyvinkin otettu kun kerroin että H -täti on pitänyt sinua sylissään kun olit 2 kk ikäinen.

 

  Tässä ollaan Luukissa hiihtämässä 2 km peltolatua.

 

 

Pulkkamäkeen mentiin hiihdon jäkeen. Tässä palataan junamuodostelmassa autolle. Reppu oli kevyt palatessa kuusi makkaraa upposi meihin.

Kotimäet myllättiin vielä perusteellisesti, vaateita kuivuun laittaessa huomasin pojan huosussa lunta menneen jopa vuorin väliin ja märkiä kun monta tuntia lumessa peuhaa.

 Saunassa käytiin miehet keskees, tytön kanssa huomattiin että hangella on kaksi reikää ja kun minä olen sanonut monta kertaa ettei sauna polun varteen p..

Mutta tänä ammuna jo nauratti, mitä isot edellä sen pienet perässä.

Aamusta heräsin puhelimeen 7.30 poika soitti....... ihanaa, mutta en kehdannut kertoa hänelle että mummu oli niin voipunut että nukku pitkään.