Ei kun mummu menee vastaan Forssaan missä meillä on tapaaminen. Olen väsynyt lääkekuurista mutta nämä mummun mussukat on niin toimeliaita että kyllä muutama päivä hienosti menee.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Viime viikolla sattui tapaus menin hakeen hoito lapsiani päikystä piti mennä heidän kotiin mutta avainta ei missään, soitin lasten äidille työhön missä avain onko uusi piilo. Äiti kerto että siivoja on varmaan käynyt sen jälkeen kun hän oli lähtenyt työhön ja laittanut avaimen sisälle, minä että vien lapset meille niin tulet hakeen kun pääset. Lasten isä oli työmatkalla Kiinassa ja äiti Espoossa mutka teiden takana eläinten päivystyksessä. Kyllä kävin ajatuksissani läpi kaiken laista mitä jos. Tunnen molemmat isovanhemmat mutta olisi tullut pitkä ajomatka yötä vasten.

 Lapset ei ole meillä yksin ilman vanhemempia olleet, ruoka ei maistunut mutta iltamäen lasku oli hauskaa. Mieheni laitto valon heittimet kallion reunaan niin ei pelottanut tuolla pimeessä pellon laidassa minne asti luiku vei. Kaikki hyvin äiti tuli lapset oli riemuissaan, seuraavana päivänä tuli isäkin tulijaisten kanssa.