Eilen olin illan kirkonkylässä hoitamassa lapsia. Ruokailun jälkeen lähdimme vielä ulos vaikka he sanoi ettei voi kun on pimeä lohdutin ettei omassa pihassa tarvi pelätä siellä on aina joku aikuinen lähellä tai ainakin huutomatkan päässä.

Minä laitoin lumikengät jalkaan ja talloin polkuja syvään lumeen sitten vielä talon päätyyn pulkkamäen.Mäkeä testattiin ensin pukalla ja sitten vielä stigalla ja hyvin meni ilta oli täynnä iloisia huutoja.

Yhden kerran laskin minäkin se meni koskemattomaan lumeen asti, no siitä aloin nouseen ylös niin upposin lisää ja olin tosi luminen kun viimein pääsin ylös, lapsilla oli hauskaa kun kaalina oli oikein luminen.Sain hyvän kuvan miten lapsen lyhyillä raajoilla on rankkaa möyriä syvässä lumessa vastus on melkoinen.

Sisällä iltapalat meni nopeasti näkäisiin suihin sitten olikin iltasadun vuoro ja nukkumatin yllätys.

Minulle nämä lasten hoito illat päivät tuo sitä elämän iloa, mikä riemullisempaa kun saat nauraa ja tehdä yhdessä hauskoja juttuja.

Tämä henkilö kenen lapsia hoidan on minun tyttäreni lapsuuden ystävätär, nyt olemme ajauteuneet samalle paikkakunnalle asumaan entisestä koti kunnasta kaukana. Olen ajatuksissani ottanut lasten äidin otto tyttäreksi siksi tarjosin aikonaan apuani tarvittaessa lasten kaitsemisessa.

Nyt tyttö E on jo 7v ja poika E 4v.

Poikani lapset on poika R 8v ja tyttö R 7v, hassua kun käyttä kirjaimia niin et mitenkään erota joten en taida kirjoitella tullain jatkossa.