Poronpata potkasta juureksilla

         10   perunaa

          2    isoa porkkanaa

          1    pala palsternakkaa

          1    pala lanttua

          2    sipulia

          2 -3 laakerinlehteä

          n 8 maustepippuria

          1 liha tai kasvisliemi kuutio

          2 - 3 rosmariinin oksaa

 

          Kuori kaikki juurekset ja sipuli

          Ensin paista poron potkat laita sivuun

          Paahda juurekset kevyesti

          Laita pataan alimaseksi perunat kokonaisena

          sitten juurekset ja päälle potkat ja liemi juuri sen verran

          että kaikki peittyy.

          Perunat laitan kokonaisena näin ne säilyy ehjänä 

          ja liemestä maku imeytyy hienosti.   

1242043385_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  

1242043491_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242104403_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242104458_img-d41d8cd98f00b204e9800998e