Tein heti uuden vuoden jälkeen luistelu retkiä lähi järvelle 300 metriä rantaan. Oli ihanat kirkkaat jäät luistelin joka päivä järven ympäri kahden viikon ajan aina niin kauan kun tuli lumi jäälle, aikaa meni reilu tunti.

40 v en ollut luistellut kaaduin 18 v niin pahoin kaunoilla joten myin heti pois. Nyt lainasin naapurista kaunoluistimet ja hienoa se onnistui sain kipinää niin mentiin Boodominjärvelle Oittalle Espoossa vuokraan retkiluistimet ja kokeileen miten onnistuu.

Minun piti opetella uusi luistelu potku, kaunoilla tulee väliillä annetua vauhtia kärjillä se ei retkiluistimella onnistu.

Ihastuin niin että heti seraavana aamana Sellon ostaan omia retkiluistimia jotka kiinitetään suoraan vaelluskenkään näin sain halvemmalla omat luistimet kun vaelluskengät oli jo olemassa. Luistimesta pääsee hyvin irti niin voin mennä saareen evästä haukkaan ja muuten tutustuumaan.

Järven jäät on nyt lumessa mutta koulun kentälle on jäädytetty jää ja Nummelan lentokentälle, molemmat sopivan auto matkan päässä vielä tavoittaa. 

1234158058_Retkiluistimet 001.jpg

 1234159665_Retkiluistimet 005.jpg

 Tältä nämä näyttää toimii hyvin, eilen käytiin taas luistelemassa