Sain poikani lapset hiihtolomalle viime viikolla, hain heidät Forssasta päivällä.

Meillä täällä on talo kallion päällä sen lapset muisti niin oli mentävä liukureita kokeileen vielä illalla mahtava mäki huusi lapset yhdestä suusta.

Aamulla heti puuron jälkeen uudelleen mäkeen, mummulta jäi tiskit kesken niin kiirus tuli. Ruoan jälkeen lähdettiin järvelle hiihtämään, sielä on komea jyrkänne minne suunnattiin ja siinä jättiläisen valtaistuin.

Sinne pääsee talvella jäätä pitkin kesällä vain veneellä ja silloin ei näe useita metrejä pitkiä paannejää puikkoja. Paikka olikin elämys sekä rohkeus kasvatus paikka, nostin heidät istumaan jäiselle valtaistuimelle kuvakin tuli siitä. Harmi joku oli rikkonut osan jääpuikoista oli vain reunoilla jäljellä.

Perjantaina mentiin koulun jäälle luistelemaan poika kiersi rataa 8 kir, mummu 10 kir, ja tyttö 1 kiroksen. Rata on jäädytetty kentän juoksuradalle ja oli hienossa kunnossa. 

Hieno luistelu tyyli 7v pojalle.

 Isän kanssa oliRiimäellä trefit minne veimme heidät.

Olipa kiireiset 3 pv kun aamulla noistiin istuun en kerinyt kun ruokaillessa sanomalehtikin jäi lukematta mutta siitä viis kun sain mummun kullan murut luokseni mummulaan.  

Mäenlasku tyyliä riittää

Vähän pelotti onkalot kivien väleissä.

Valtaistuin missä ei uskaltanut nousta seisomaan. 

Hyvin poika päätteli että suuret kivilohkareet on joskus muinoin pudonnut korkealta kalliosta.

Sama jyrkänne kun oli pienet jääpuikot