Viime viikon loppuna 24 - 25. 1. 09 oli perinteinen Akkojen rämpimä retki. Kokontuminen Kirkkonummen torin laitaan. Tavallisesti retki tehdään hiihtäen maastoon mutta nyt lumi ja jää tilanne heikko.

Meitä oli tullut paikalle 14 akkaa. Ensin tori kahville ja sen jälkeen autojen nokat kohti meren rantaa Linloon saareen, saareen on silta niin ei tarvinnut mennä jäille.

Mieheni avusti puiden kuljetuksessa paketti autolla parkkipaikalle vain akkojen retkekille ei mihillä ole asiaa, niitä oli säkeissä mitkä oli tarkoitus kuljettaa pulkalla tulevalle yöpymä paikalle.

Tuuli oli kovaa luvassa niinpä sen mukaan valittiin tuleva " pali tuikka " lue  tuli paikka.

Alkoi puiden rahtaaminen matkaa noin 2 -3 km, monta pulkkaa täyteen säkkejä ja kohti leiriä. Jouduimme tekeen vielä uuden reisun rinkat hakeen  missä oli kaikki mitä viikonlopulle tarvittava teltassa yöpyen selviämiseen. 

Patikoitiin polkuja pitkin saarta nyt ei voinut mennä jäille niiden kunto oli heikko, vaikka näky olevan joitakin uhkarohkeita pilkki miehiä kalassa.

Iltamme kului rattoisasti ensin telttat pystyyn sitten ruokaa laittamaan, kahden - kolmen ruoka kuntiin ja nam nammmm... hyviä tuoksuja tuli monista padoista niitä kurkisteltiin olisko toisilla parempaa kun ittellä.

Tuuli oli kova puolen yön aikaan alkoi hienoinen sade, aamulla olikin kaikki teltat päältä märkiä.

Aamu toimien jälkeen rahdattiin kamppeet lähemmäs autoja polun risteemään. Siitä kirsimme lopun saarta ilman rinkkoja kasvot pestiin meri vedellä oli sula rantaan asti, joutsen perhe ruokaili ranta vedessä.

Retki oli oikein onnistunut mieli puhdistunut kun poikkee arjen normaalista rytmistä täysin erillaiseen toimintaa.

Joutsen perhe Linloon saaren vesillä ruokailee.

Akoilla pieni tauko kaikki ei osunut kuvaa yhtäaikaa.