Sadepäivänä kerkii täällä sivulla puuhaileen, meillä savimailla saisi jo riittä perunassa on ruttoa vaikka varret niitettiin ylös ei voi nostaa kun kellari on liian lämmin... Niin että mitäs sitten sydään kaupasta kait...

Parin päivän ajan olen saanut ihailla Karstaohdakkeen pallomaisessa kukassa Amiraali perhosta, viimein tarkkailuni toutti tulosta ja sain kuvan siitä siivet auki, mutta malttia kysyi seistä hiljaa ja vielä ojentaa kamera korkean pensaan päälle.

           

            AMIRAALI    28. 8. 2008  

            

           Amiraali

Lisään vielä muutaman  sykskesän kukkais penkki kuvan. 

          

 Kultapallo ja etualalla Kanariankrassi pääsi röyhähtään ennen tukea

          

             Keisarinelämänlanka siemenet sain Marilta kirjeessä.

          

             Neilikkaruusu istutettu -07 syksy.

           

Tässä on minun kuntosali teen uutta myllään rinnettä, tulee ehkä havupensaita eri korkuisia, on jyrkänteen alla mutta tielle päin tulisi katseelle keroksellisuutta katsotaan mitä saan aikaan ajan kassa.

Peltokin oli ennen perunalla kokonaa olen sen hiljalleen muutanut puutarhaksi suurin osa keräillen tutuilta alkuja ja hyvin on lähtenyt kasvaan näin saan tielle päin aurigon varjostusta, peltoon osuu aurinko kuumasti se tekee minulle heikkoa siksi siellä on päivän varjo niin pääsen turvaan levähtään.

          

Tähän eturinteeseen perustin keväällä -08 katjat ja Sammalleimu matalaa  P.Subulata. Kesä on suosinut samalleimuja ne oikein pursuu penkeissä.

          

Vieressä sama rinne vihreä lehtinen Suikeroalpi ja krassia, vieressä uusi polku niin on helpompi kitkeä rikkaruohot.

            

On täällä syötävääkin uusi kokeilu Kyssäkaali hyvää raasteena kokeilen keitoan löysin Puutarha. net keskustelu palstalta ohjeen.

          

Karstaohdake koko komeudessaan siinä vasen pallero Amiraali.

         

     Tää on sittenkin PURTOJUURI.  Olen siirtänyt kukkapenkin reunaan, niitä kasvoi pitkin nurmea enkä kerennyt nähdä kukassa kun trmeri herra tuli ja niiti pois, muutenkin saan silmä kovana seurata ettei kaikki luonnon varaiset kaadu ennen kuin on kerinnyt simenet varistaan.

 

          

Samettikukat isot ja pienet meni sekaisin kylvö vaiheessa ja isot peittää pieniä mutta käyn vierestä katselemassa.

Tässä sinulle serkkutyttö siellä hämeessä kukkasistani kuvia.

Kielioppi ja kirjoitus virheitä tulee sekaan se on sukuvika niin kun tiedätkin, mutta lue sujuvasti oikein.