Lapset oli mummulassa sununtaista keskiviikkoon.

Maanantaina meni koko päivä Karkeasaaressa, oli kova tuuli Mustikkamaan sillalla, pideltiin lapsista ja hatuista lujasti kiini ettei tuuli vie mereen.        Lumileopardi oli syömässä kania korvat vielä näkyi, siitä riitti puhetta vielä kotona. Kissalaakson eläimet oli vireitä ne oli saanut 12.30 ruokaa niinpä olivat liikkeellä kaikki, meillä oli hyvä tuuri aijemmin mitä olen käynyt ne makailee varjoissa eikä näe kuin hädintuskin hiukan karvan tupsua.

Tiistaina oli sade mutta sadepäivälle keksittiin kivat sisä jutut, teippiä pahvilaatikko ja sakset niin syntyi auto korjaamo ja sivuun vielä eläintarha.        Mutta välillä piti käydä tarkistamaan olisko madot jo nousut nurmikolle, madot on tosi syvällä kuivuuden takia. Lopulta kaivamalla löytyi raparperin vierestä, sitten ogelle ja kalaa tuli kun vain koukun laski lampeen 15 + 3 pientä laskimme pois. Vielä sauna niin oltiin valmiita peiton alle.

Iltaisin lapset soitti isälle kaijutin päälle lapset puhelimen ympärillä hiljaa ja isä luki pienen pätkän iltasatua ja sitten loru isä edellä lapset kuorossa perässä. "Hyvää yötä oman kullan kuvia autoja ja junia jne....."     oli hauska kuulla heidän yhteistä loruilua.

 Keskiviikko laitoin vanhan teltan kallion päälle sinne lapset kantoi vähitellen lelut, teltta leikki oli kivaa lasten mielestä samoin ulkona syöminen. Kotiin lähtö oli kuitenkin mieleinen isi tuli Riihimäkeen vastaan, mennessä lapset sanoi nyt heillä on kolme kotia.  Äidin luona yksi, isällä toinen ja kolmas mummulla, mitäs siihen muuta kuin niin on, lapsille tuntuu olevan kaikki niin luontevaa.

Lapset oli meillä täällä ensikertaa, kotini oli aijemmin toisaallaa mikä oli heille tuttu, niin tämä mummula oli uusi koti.

 

        1637775.jpg

                  Vanha teltta oli mainio paikka leikkiä.

 

         1637777.jpg

        Vanhat kärin pyörät toimi ruorina eipä ollut kinaa kun oli kaksi.